Drones

Inspectie & taxatie is marktleider op het gebied van taxaties en inspecties met behulp van dronetechniek!

Inspectie & Taxatie biedt haar diensten aan in heel Europa. Als marktleider op dit gebied, beschikt Inspectie & Taxatie over de nieuwste drone techniek en maakt alleen gebruik van de nieuwste drones. Van het taxeren van een bungalowpark voor een investeringsmaatschappij tot het vastleggen van een object voor particulieren, Inspectie & Taxatie verzorgt het allemaal. Alle vastgelegde beelden worden eigendom van de opdrachtgever en worden digitaal aangeboden. Vraag naar onze mogelijkheden!

Inspectie & Taxatie; marktleider op het gebied van luchtfotografie!

Inspectie & taxatie;
voor als deskundigheid
vereist wordt!

Inspectie & Taxatie werkt Europees, biedt haar opdrachtgevers ongekende mogelijkheden, is 24/7 bereikbaar onder één algemeen nummer, 085 – 13 03 278, heeft alle specialismes in huis, heeft een eigen herstelnetwerk en bespaart je veel geld!

Inspectie & Taxatie;
al jaren marktleider in Nederland!

Tijdens bezoek zal één van onze drone specialisten samen met de opdrachtgever de te volgen strategie doornemen. Vervolgens zal de drone klaar worden gemaakt voor de vlucht waarna in maximaal 25 minuten het object en of het terrein in kaart gebracht zal worden. De drone heeft een maximale vluchttijd van 28 minuten op één batterij. De kosten voor een opname per drone bedragen € 375,00 exclusief BTW per batterij eenheid. Voor grotere projecten hanteren wij uiteraard andere bedragen. Voor meer informatie en of overleg kun je altijd contact met ons opnemen op ons vaste nummer 085 – 13 03 278 of contact opnemen per mail. Inspectie & Taxatie; marktleider in Nederland!

Telefoonnummer: 085 – 13 03 278 | Adres: Postbus 11 5480 AA SCHIJNDEL | E-Mail: info@inspectie-taxatie.nl

contactformulier